CHECK JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

Heb je interesse in een woning of appartement van project Het Schoolplein? Toets dan de financiële haalbaarheid.
Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële verklaring die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze. Zodra de verkoop start, kan je dit formulier uploaden in de digitale inschrijfmodule.

Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is maar liefst 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden*.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project Het Schoolplein in Fijnaart. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ook als je voor fase 1 reeds een financiële verklaring hebt laten opstellen, dan toetsen we graag voor je of deze nog up – to- date is en passend bij de huidige rentestanden.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina.

Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Wilma Buiks of Inge Hoogendoorn. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.

* Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl/hypotheek